Макар че финалът на трети сезон на Ергенът беше миналата седмица,

...
Макар че финалът на трети сезон на Ергенът беше миналата седмица,
Коментари Харесай

Как Сашо Кадиев се пошегува с Алек Младенов и Ергенът 3

Макар че финалът на трети сезон на " Ергенът " беше предходната седмица, всички не престават да приказват за случилото се.
 Какво завоюва Валерия от Ергенът 3, когато загуби Алек
Какво завоюва Валерия от Ергенът 3, когато загуби Алек

Щастлива и без годежен пръстен

И най-много за решението на Алек Младенов да не избере нито една от финалистките в сезона. Разбира се, и в обществените мрежи това бе една от най-обсъжданите тематики през последните няколко дни.

Не са едно и две меметата, които усмиват Младенов и ролята на майка му в предаването. Повечето отзиви са, че Ергенът се е повлиял доста от мнението й. Някак напълно естествено, и повечето от подигравките са поради обстоятелството, че е мамино синче.

В създалата се обстановка Сашо Кадиев реши да покаже възприятието си за комизъм. В профилите си в обществените мрежи той разгласява видео, в което декларира: " Вече не съм мамино синче номер едно в България. "
 За българския Ерген и дамите със период на валидност
За българския Ерген и дамите със период на валидност

Размисли и пристрастености след финала на Ергенът 3

Кадиев споделя, че е преместен от Алек и не е вярвал, че този ден в миналото ще настъпи. Негативната страна на това, съгласно Сашо Кадиев, е, че към този момент не е номер едно в нищо. " Искам да поздравя Алек, несъмнено, тъй като майката би трябвало да се слуша при всевъзможни условия. И в действителност, за какво ти би трябвало при жива майка да се жениш ", приключва иронично видеото си Кадиев.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР